Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Με το Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Όπως αναφέρει το peoplegreece, ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης παραιτήθηκε χθες το βράδυ. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, ο κ. Καϊμακάμης θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος της υπόθεσης για εκείνον και έκανε τα πάντα για να μάθει η οικογένεια το λόγο που έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης. Ακόμα, πιστεύει ότι οι δύο πραγματογνώμονες, που με δική του πρωτοβουλία εξέτασαν τα στοιχεία από το μοιραίο τζιπ, «έκλεισαν» τις εκθέσεις τους. Έτσι, λοιπόν, αφού τις παρέδωσε στην οικογένεια, αποχώρησε.

Η ομάδα της εκπομπής άφησε να εννοηθεί ότι η οικογένεια του δημοφιλούς τραγουδιστή ίσως επιθυμεί αλλαγή πλεύσης της υπερασπιστικής γραμμής.

Ακόμα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε ότι η τοξικολογική εξέταση, εκτός από την ποσότητα αλκοόλ που ήταν τελικά πολύ μεγαλύτερη από το 1,5 gr/l, απέδειξε ότι ο τραγουδιστής είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

Ας μη ξεχνάμε, εξάλλου, ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι είχε μεγαλοκαρδία, που ήταν και ο λόγος που σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 17 ετών.
0 σχόλια