Φρόσω Κυριάκου: "Ο Παντελίδης οδηγούσε το τζιπ"

Μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της η 21χρονη συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου, Φρόσω Κυριάκο...


Μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της η 21χρονη συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου, Φρόσω Κυριάκου, σπάσει τη σιωπή της και διασαφηνίζει ότι ο διάσημος τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του οχήματος πριν αυτό ξεφύγει από τον έλεγχό του.

"Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου, που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριάκου, καθώς και η οικογένειά της αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριάκου παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό σωματικό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή", αναφέρουν οι δικηγόροι της.

Στο δημοσίευμα της Real News διευκρινίζεται πως στην ανακοίνωση των δικηγόρων γίνεται σαφές ότι η νεαρή κοπέλα παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της ακολουθώντας ειδική αγωγή για την σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της με σκοπό να επανέλθει εν καιρώ στις σπουδές και την εργασία της. Ωστόσο ο καιρός περάτωσης της αποκατάστασης παραμένει άγνωστος.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της πάντως αποκαλύπτουν ένα στοιχείο που θα συζητηθεί και αφορά στις "απειλές" που δέχεται η Φρόσω Κυριάκου μέσω διαδικτύου οι οποίες και την πληγώνουν περισσότερο, "αποκαλύπτοντας το θράσος ορισμένων που της επιτίθενται με λόγια".

Προσθέτουν ότι "τα σενάρια που αναπαράγονται καθημερινά αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν, καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".


Related

LIFE 2602458828070702054

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item