Φίμωσαν και λήστεψαν 83χρονο στο κέντρο του Πύργου


Θύμα ληστείας έπεσε ένας 83χρονος χθες το απόγευμα σε πολυκατοικία στο κέντρο του Πύργου!Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», στον 83χρονο είχαν στήσει ενέδρα δύο άνδρες και τον ακινητοποίησαν με αιχμηρό αντικείμενο στην είσοδο της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια τον εξανάγκασαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμά του στον 2ο όροφο με τον ανελκυστήρα, με τον τρομαγμένο άνδρα να υπακούει αγόγγυστα, και εκεί τον έδεσαν και τον φίμωσαν σε καρέκλα.

Στη συνέχεια, ανενόχλητοι οι δύο άνδρες έκαναν άνω κάτω όλο το διαμέρισμα και τελικά κατάφεραν να βρουν και να αρπάξουν χρηματικό ποσό περίπου 300-400 ευρώ και ύστερα να τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας εκτεθειμένη σε κίνδυνο τη ζωή του δεμένου και φιμωμένου ηλικιωμένου.

Τελικά ο άτυχος 83χρονος ξεπέρασε το αρχικό σοκ και βρήκε το σθένος να προσπαθήσει να λύσει τα δεσμά, κάτι που το κατάφερε τελικά με υπερπροσπάθεια έπειτα από περίπου δύο ώρες. Αμέσως ειδοποίησε τους οικείους του, οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να του συμπαρασταθούν στην περιπέτεια που βίωσε και η οποία έθεσε σε κίνδυνο ζωή του.

Προανάκριση για τη ληστεία διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.


0 σχόλια