"Εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ"... Τα τραγούδια που αφιέρωσε στον Τσίπρα ο Νταβούτογλου και το όλο...εκπλήξεις δείπνο

Ηταν ένας τούρκος τραγουδιστής, ο οποίος μιλούσε άψογα ελληνικά (είχε δουλέψει και σε πολλά μπουζουξίδικα της Παραλιακής), που ανέλαβε ...


Ηταν ένας τούρκος τραγουδιστής, ο οποίος μιλούσε άψογα ελληνικά (είχε δουλέψει και σε πολλά μπουζουξίδικα της Παραλιακής), που ανέλαβε να ψυχαγωγήσει την ελληνοτουρκική αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, όλα αυτά έγιναν την ώρα που έτρωγαν ψαράκι και αγκινάρες α λα πολίτα στο γεύμα που παρέθεσε ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και στους δέκα υπουργούς που τον συνόδευαν.

Ολόκληρη ορχήστρα κουβάλησε ο Νταβούτογλου, με ένα μπουζούκι και μια λύρα ποντιακή, είπαν.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας αφιέρωσε στον κ. Τσίπρα το τραγούδι «Μες στου Βοσπόρου τα στενά» και όταν ο τραγουδιστής έφτασε στο «εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ, όμως κι δυο μας αχ και βαχ» έπεσε χειροκρότημα, γέλιο, αλλά και αναστεναγμός.

Ο τούρκος τραγουδιστής είπε ότι θα παίξει κι ένα ποντιακό τραγούδι και όλοι το περίμεναν με ανυπομονησία, αλλά προτού παίξει το τραγούδι αυτό, τραγούδησε τουρκικά το «Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία».


Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3489092595975549187

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item