Ένστολοι με πλαστά πτυχία στην ΕΛ.ΑΣ. Αχαΐας - Τουλάχιστον 11 περιπτώσεις

Περισσότερες από δέκα περιπτώσεις αστυνομικών της Αχαΐας που φέρονται να εισήχθησαν σε διάφορες υπηρεσίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να ...


Περισσότερες από δέκα περιπτώσεις αστυνομικών της Αχαΐας που φέρονται να εισήχθησαν σε διάφορες υπηρεσίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει εντοπίσει μετά από έρευνα που διεξήγαγε επί μακρόν η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι έρευνες της υπηρεσίας ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2015 όταν υπήρχαν πληροφορίες για δυο αστυνομικούς που είχαν καταθέσει πλαστούς τίτλους σπουδών.

Χρειάστηκε μάλιστα να έρθουν στην Πάτρα τρεις τουλάχιστον φορές, στο πλαίσιο της έρευνας, κατά τις οποίες τελικά αποκαλύφθηκε ότι ο αριθμός των ενστόλων συνεχώς αυξανόταν μέχρι να φθάσει κατα πληροφορίες σημερα στους 11.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, ανάμεσα τους ένας Αξιωματικός, και δυο Αστυνομικοί Υπάλληλοι από την Κάτω Αχαΐα και το Αίγιο.

Η έρευνα συνεχίζεται και πιθανόν να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 885187942418082263

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item