«Είπε και αυτός κάποιες κακίες που με ενόχλησαν πάρα πολύ!» Για ποιον ξεσπάει η Ελένη Γερασιμίδου;


Η Ελένη Γερασιμίδου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη απάντησε σε όλα με ειλικρίνεια, κάνοντας αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Στην Φαίη και στον Λιάγκα έχω πάει χρόνια πριν και μάλιστα όταν ήταν στο Mega είχαμε κάνει μια πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη εκπομπή. Μετά ο Γιώργος το ξέχασε, είπε και αυτός κάποιες κακίες που με ενόχλησαν πάρα πολύ! Στη φάση που είμαι και πηγαίνω παντού για να διαφημίσω τη δουλειά μου μπορεί και να πήγαινα, και θα του τα έλεγα κιόλας. Μου είχαν πει, δεν το είχα δει, τότε που είχα πει για τον Λάκη ότι δεν με φωνάζει και κάναμε και μια συμφωνία που ήταν λίγο εις βάρος μου, έμεινε εκεί "πες κυρά μου ότι το κάνεις για τα λεφτά"! Βρήκε τον άνθρωπο να το πει ότι το κάνει για τα λεφτά».

Η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε στη συνέχεια να παραδεχτεί πως θα πήγαινε στο «Your Face Sounds Familiar». «Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά, μπορεί και να το έκανα, γιατί έχω πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη από χρήματα για να φτιαχτεί το θεατράκι που θέλουμε» δήλωσε στο μικρόφωνο της εκπομπής «Με το καλημέρα».

Δείτε το βίντεο του govastileto:
0 σχόλια