Δύο και αντικρουόμενα τα πορίσματα για το τροχαίο Παντελίδη - Γιατί δεν καταλήγουν σ’ ένα κοινό πόρισμα;

Συνεχίζεται η αγωνία για το τελικό πόρισμα των πραγματογνωμόνων που θα ρίξει φως στα αίτια του τροχαίου που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Τα μέχρι στιγμής πορίσματα των πραγματογνωμόνων, είναι δύο και μάλιστα αντικρουόμενα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, της συνεπιβάτιδας του τραγουδιστή η οποία αναμένεται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα.

Όπως ο ίδιος ο Ιωάννης Κολέτης ανέφερε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Μέχρι στιγμής με τις έρευνες τις οποίες έχουμε κάνει, δεν συμπίπτουν. Αντίθετα, είναι εντελώς αντίθετες».

Να θυμίσουμε ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, μιλώντας νωρίτερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόνισε ότι το δικό τους πόρισμα είναι εντελώς αντίθετο από αυτό της οικογένειας Παντελίδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και βρίσκεται σε καταστολή. Η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη συμφορά που τη βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν για τα όσα της αποδίδονται ότι ταχα είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμηση μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι οι δημοσιογράφοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή».


0 σχόλια