Αχαΐα: Καταφθάνουν Ρώσοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Πολωνοί κ.α τουρίστες - Τα πρώτα στοιχεία για τις αφίξεις στον Άραξο


Το Επιμελητήριο Αχαϊας, υποστηρίζει το πρόγραμμα CUTURE & SHOPPING και την χειμερινή περίοδο.

Οι χάρτες με τις προτάσεις για τουρισμό πόλης έχουν εκδοθεί σε τέσσερις γλώσσες (Γερμανικά, Ρώσικα, Αγγλικά και Ελληνικά) και έχουν διανεμηθεί σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Την Παρασκευή 4/3/2016 και στα πλαίσια την Καρναβαλικής εβδομάδας, θα μοιρασθούν σε κεντρικά εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης και αναψυχής που συμμετέχουν στην δράση.

Επίσης την άλλη Παρασκευή θα διανέμονται στις εισόδους της πόλης.

Με την ευκαιρία, καλούμε τα μέλη μας που συμμετέχουν στην δράση και τα ξενοδοχεία της περιοχής που επιθυμούν νέες παραδόσεις χαρτών να απευθύνονται στο Επιμελητήριο.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Με την συνεργασία που έχουμε με τους συνεργαζόμενους tour operators, ενημερώνουμε τα μέλη μας με στοιχεία για την επόμενη θερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα κλεισμένες πράξεις, αναμένονται, στο αεροδρόμιο του Αράξου, 72 πτήσεις με την ELLINAIR από Ρωσία, με περίοδο επισκέψεων από 23/5 έως 9/10/2016.

Οι τουρίστες θα ανέλθουν στους 12-13.000 συν 2000 περίπου που αναμένονται εκτός αεροπορικών αφίξεων.

Οι αφίξεις των τουριστών έχει μεγάλη πιθανότητα να αυξηθούν, καθώς η αναμένεται βελτίωση της ισοτιμίας στο ρούβλι.

Επίσης αναμένονται στο αεροδρόμιο του Αράξου 11 πτήσεις περίπου την εβδομάδα με αναμενόμενους τουρίστες 20.000-22.000 από Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ελβετία, Αυστρία. Η περίοδος αφίξεων είναι από 30/4 έως 9/10/2016.

Η προσπάθεια για την ανάδειξη της Αχαϊας, ως τουριστικός προορισμός, συνεχίζεται και με άλλες δράσεις που θα παρουσιάσουμε σύντομα

Καλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους χάρτες για την νέα τουριστική περίοδο να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο.


0 σχόλια