Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα επισκεφθούν την Πάτρα τις τελευταίες μέρες του Καρναβαλιού


Το Καρναβάλι έφτασε και η Πάτρα είναι έτοιμη να το ζήσει με τον δικό της μοναδικό αλλά και ξεχωριστό τρόπο. Κέφι, χορός αλλά και τραγούδι είναι τα βασικά συστατικά των ημερών.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες του Καρναβαλιού την Πάτρα θα επισκεφθούν και αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες. Εκτός από τον Βαλάντη, την Μαρία Ιακώβου, τον Κώστα Καραφώτη που εμφανίζονται στην πόλη εδώ και αρκετό καιρό, στην Πάτρα θα δούμε και θα ακούσουμε:

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Disco Room θα γίνει ένα αφιέρωμα στα παιδιά των λουλουδιών, όπως τιτλοφορείται η μουσική βραδιά και στα ποπ είδωλα της εποχής των ‘70ς Τέρη Χρυσό των επιτυχιών «Ήταν μία οπτασία» και «Τάκα τάκα τα» και Μπέσυ Αργυράκη του «Μία θάλασσα γαλάζια» που έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε ύμνο του Πατρινού καρναβαλιού κι άλλων κομματιών όπως το «Μάθημα σολφέζ», «Κορμί κι αλάτι», κ.α.

Όσο για το Σάββατο 12 Μαρτίου (τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς) στις 9.30 το, στο τελευταίο Μπουρμπούλι και στο Royal Theater Bar θα έρθουν να τραγουδήσουν live ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός με την ορχήστρα τους. Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής συνεργάζονται και εμφανίζονται μαζί.

Οι δυο καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με ιδιαίτερη απήχηση στη νεολαία και όχι μόνο, που έχουν ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό τραγούδι. Ο Γιάννης Βαρδής ως γνωστό είναι ο γιος του αξέχαστου μουσικού δημιουργού Αντώνη Βαρδή. Μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό οι δύο τραγουδιστές θα έρθουν στο τελευταίο φετινό Μπουρμπούλι για ένα ακόμη δυνατό Live, υποσχόμενοι ένα ξέφρενο, απογειωτικό καρναβαλικό πάρτι.

O Σάκης Ρουβάς και γνωστοί Πατρινοί καρναβαλιστές θα αποχαιρετήσουν μαζί το Πατρινό Καρναβάλι του 2016 την Κυριακή 13 Μαρτίου. Ο λόγος για τα γκρουπ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα πάρτυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (με την ιδιαιτερότητα ότι είναι απογευματινό, αφού ξεκινά αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης). Το ραντεβού δίνεται στις 8 το βράδυ στο ανακαινισμένο Παλαιό Πτωχοκομείο, νυν ROYAL Theatrer-Bar- Restaurant στην Ακτή Δυμαίων.

Κωνσταντίνα Τσίχλα

0 σχόλια