Άσχημα τα νέα για τη Madonna: Ο γιός της θα μείνει με τον πατέρα του


Οι δικηγόροι της Madonna και του Guy Ritchie εμφανίστηκαν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, για να διευθετήσουν, για λογαριασμό των πελατών τους, την επιμέλεια του 15χρονου γιου της ποπ σταρ και του Βρετανού σκηνοθέτη, Rocco.

Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, Ντέμπορα Κάπλαν κάλεσε τη Madonna και τον πρώην σύζυγό της να συνεργαστούν και να επιλύσουν τη διαφορά που έχουν σχετικά με την επιμέλεια του γιου τους, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Ο Rocco εγκατέλειψε την μητέρα του ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία μαζί της στις ΗΠΑ, τον περασμένο Δεκέμβριο και έφυγε για το Λονδίνο για να ζήσει με τον πατέρα του και την μητριά του, αψηφώντας την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη Madonna, στη Νέα Υόρκη.

Την Τετάρτη, οι δικηγόροι του πρώην ζευγαριού εμφανίστηκαν στο δικαστήριο διεκδικώντας την επιμέλεια για λογαριασμό των πελατών τους, ωστόσο η δικαστής εξέδωσε προσωρινή απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Rocco θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του έως ότου κλείσουν τα σχολεία.
0 σχόλια