Αδειάζουν το παραθεριστικό κέντρο LM Village στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ζήτημα της μεταφοράς προσφύγων στο παραθεριστικό κέντρο LM Village, στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κ...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ζήτημα της μεταφοράς προσφύγων στο παραθεριστικό κέντρο LM Village, στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Ο χώρος επιτάχθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, η 117 ΠΜ Ανδραβίδας, αδειάζει τα διαμερίσματα από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές έτσι ώστε να εξοπλιστούν με στρατιωτικά.

Οι προετοιμασίες του χώρου πραγματοποιούνται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς οι πρώτοι πρόσφυγες αναμένεται να φτάσουν εντός των επόμενων ημερών.

Σμηνίτες και στελέχη της 117 ΠΜ Ανδραβίδας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δελήμπαλη αδειάζουν ακόμα και σε νταλίκα της Πολεμικής Αεροπορίας τις ηλεκτρικές συσκευές από τα 38 διαμερίσματα. Παράλληλα ιδιώτες εργολάβοι για λογαριασμό της ΔΕΔΔΕΗ προχωρούν στην εγκατάσταση μετασχηματιστών και δικτύου ηλεκτροδότησης ώστε άμεσα μέχρι το βράδυ να υπάρχει παροχή στο χώρο.

Δεν έχει γίνει καμία αναφορά για το χρόνο που θα έρθουν οι πρόσφυγες, εκτιμάται όμως πως αύριο ή μεθαύριο αυτό θα γίνει.

Πηγές: llialive-patrisnews

Related

ΤΟΠΙΚΑ 400041170052408895

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item