40 μέρες χωρίς τον Παντελίδη - Συγκίνηση το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλιαγμένης με το ηχείο στη διαπασών


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία για το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη 40 ημέρες από τον θάνατο του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη.

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, συγγενείς και φίλοι, τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Συντετριμμένοι οι φίλοι του Παντελίδη


Ο Γιάννης Βασιλείου


Η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς

Ο Χάρης Σιανίδης

Ο μάνατζερ του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης zougla

Φίλοι του Παντελή Παντελίδη έσπευσαν χθες το απόγευμα στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου, βάζοντας στη διαπασών τα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον ξαφνικό θάνατό του, στις 18 Φεβρουαρίου.

Αρκετοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όπου άναψαν κεριά και άκουσαν τα τραγούδια του.

Οι φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αδελφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένη κι έβαλαν... στο τέρμα τα τραγούδια του!

“Βάζουμε τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε 'Πίνω από 'κει ψηλά' για σένα, δυνατά για να φτάσει η φωνή μας κοντά του”, είχε γράψει νωρίτερα ο Τριαντάφυλλος.

Πολλοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη δημιούργησαν ξεχωριστές σελίδες στα social media για τον συγκεκριμένο σκοπό με πιο συνηθισμένο τίτλο τον "Pantelidis night 7mm".

Πλήθος κόσμου πέρασε χθες από το σημείο όπου η οικογένεια του άτυχου τραουδιστή διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ, στη Νέα Ιωνία.Πηγή: newsit

0 σχόλια