Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: ''Πού πέταξαν το παιδί μου;''


Για τις 16 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, λόγω αποχής των δικηγόρων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 26χρονου στις 15 Ιανουαρίου βρέθηκαν στο Εφετείο Αθηνών και με φωτογραφίες του στα χέρια ζητούσαν για μια ακόμα φορά να μιλήσουν οι ένοχοι και να αποκαλύψουν που βρίσκεται το πτώμα του.

Ο εγκέφαλος Πέτρος Μιχαλεάκος και η σύζυγος του Βούλα Σιούταλου δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, γιατί όπως δήλωσαν οι συνήγοροι τους δεν επιθυμούσαν να παραστούν. Ο Πέτρος Μιχαλεάκος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Στη σύζυγο του Βούλα Σιούταλου επεβλήθη ποινή 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Τραγική φιγούρα ήταν για ακόμη μια φορά η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, η οποία είπε ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να μάθει που έχουν θάψει το παιδί της.0 σχόλια