Ξεσπά η μητέρα του 35χρονου που πέθανε αβοήθητος σε τρώγλη


Συγκλονίζει η ιστορία που κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 35χρονου πατέρα δυο παιδιών ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα τρώγλη στη Παλουριώτισσα, στις 28 Ιανουαρίου. Ο 35χρονος, ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ενώ βρισκόταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης εδώ και ένα χρόνο.

Όπως αναφέρει το cyprustimes, ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες αφού εδώ και δυο εβδομάδες ήταν χωρίς ρεύμα ενώ του έπαιρναν φαγητό οι γείτονες. Ο άτυχος 35χρονος σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται να ήταν νεκρός δέκα με δώδεκα ώρες πριν τον εντοπισμό του, λιγότερες όμως από είκοσι.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA η μητέρα του 35χρονου εξαπολύει πυρά κατά του γραφείου ευημερίας και της αστυνομίας από τους οποίους ζητούσε βοήθεια για το γιο της ενώ όπως ανέφερε ζητούσε όπως εκδοθεί αναγκαστικό διάταγμα νοσηλείας του 35χρονου σε ψυχιατρείο.

Επίσης ανέφερε ότι ο γιος της ήταν βίαιος, ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες εδώ και δύο εβδομάδες και οι αρμόδιες υπηρεσίες σφύριζαν αδιάφορα. Γείτονες και φίλοι του 35χρονου μιλώντας στο MEGA εξιστόρησαν τον γογλοθά του νεαρού, τον οποίο οι έμποροι ναρκωτικών δεν τον άφηναν να ξεφύγει...

Δείτε το βίντεο:
0 σχόλια