Βγαίνει από τη φυλακή ο Ρουπακιάς


Ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος δικάζεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, στις 18 Μαρτίου 2016 θα βγει από τη φυλακή καθώς συμπληρώνεται ο κύκλος και των δυο ενταλμάτων προσωρινής κράτησης που είχαν εκδοθεί σε βάρος του μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, σύμφωνα με το vima.

Το ένα ένταλμα αφορούσε την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα και το δεύτερο την εγκληματική οργάνωση, αδίκημα για το οποίο έχουν παραπεμφθεί πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος της χρυσής αυγής αλλά και στελέχη της οργάνωσης.

Το καμπανάκι για την επικείμενη αποφυλάκιση του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του Φύσσα είχαν κατ επανάληψη σημάνει τόσο η πολιτική αγωγή όσο και ή πρόεδρος του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Μαρία Λεπενιώτη στη δίκη που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο αλλά αυτόν τον καιρό δεν εκδικάζεται λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Οι δικαστές του εφετείου αντικατέστησαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου με τους εξης όρους:

Α) κατ/ οίκον περιορισμό υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατά τις ημέρες της δικασίμου του με αστυνομική συνοδεία

Β)απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


0 σχόλια