Τρελό ξέσπασμα Φουρθιώτη: «Κάτι τσογλάνια, σκουπίδια, μου “τα χώνουν”»


​Άστραψε και βρόντηξε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως αναφέρει το star. Στον «αέρα» της εκπομπής άρχισε να μιλά για «τσογλάνια» και «σκουπίδια» που βγήκαν από ριάλιτι και τον επικρίνουν για το παρελθόν του, αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο έκαναν καριέρα!

«Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που δεν καβάλησε το καλάμι, μέσα σε ένα σύστημα και σε ένα χώρο που κάτι παιδάκια, κάτι τσογλάνια, νομίζουν ότι είναι τραγουδιστές και ότι κάτι είναι, επειδή έχουν περάσει από τα ριάλιτι, πουλώντας τη ζωή τους… Κάτι τσογλάνια που το παίζουν κάποιοι και δεν έχουν φωνή να τραγουδήσουν», είπε ο παρουσιαστής του «Αποκαλυπτικά».

Αν και δεν ονομάτισε τους παραλήπτες των «πυρών», ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έκρυψε την οργή του και άφησε σαφή υπονοούμενα: «μην πω και τίποτε άλλο από αυτά που κάνουν μόλις βγουν από τα ριάλιτι, γιατί είμαστε και μεσημέρι. Εδώ το ‘χω, μην το πω! Μην το πω! Γιατί μου τα “χώνουνε” για το ποιος ήμουνα… Αλλά, μαζί με αυτό που ήμουνα, είχα μάτια κι έβλεπα τι κάνανε. Ξαφνικά βάλαμε κριτές τα τίποτα, τα σκουπίδια! Να μην πω τίποτε άλλο! Να μην πω τίποτε άλλο έξω από τα δόντια, με ονοματεπώνυμα και τελειώσει το παραμύθι αυτό… Που ασκούν και κριτική! Να μην το πω, εδώ το ‘χω!».

«Να τους ρωτήσουμε και από πού αλλού πέρασαν μετά; Καταλαβαίνουν τι θέλω να πω. Κι ο κόσμος καταλαβαίνει! Να τους ρωτήσουμε από πού αλλού πέρασαν και κάνουν τους ειδικούς;», κατέληξε ο παρουσιαστής, με την Νανά Παλαιτσάκη να συμπληρώνει πως… πολλοί τον έχουν προσεγγίσει για συγκεκριμένους λόγους!


0 σχόλια