Το ξαναφορεμένο παλτό της Κέιτ Μίντλετον τρέλανε τους Βρετανούς


Στο ανοιχτόχρωμο μπλε παλτό του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν υπέκυψε η αυτού υψηλότης, δούκισσα του Κέιμπριτζ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ξανά πανικός στη Βρετανία από την ενδυματολογική της επιλογή.

Η 34χρονη Κέιτ Μίντλετον, εμφανίστηκε υπέρκομψη στην ετήσια γιορτή της αεροπορίας φορώντας ένα παλτό που φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκείνη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η Κέιτ διατηρεί ένα σχετικά χαμηλό προφίλ τελευταία ως προς τις ενδυματολογικές της επιλογές ωστόσο η πολύχρωμη επιστροφή της προκάλεσε πολύ θετικά σχόλια και πολλοί έσπευσαν για άλλη μια φορά να αντιγράψουν το αριστοκρατικό και καλόγουστο στιλ της.

Φυσικά, το γεγονός ότι, όπως έχει κάνει και πολλές άλλες φορές, «ανακύκλωσε» τα ρούχα της, φόρεσε δηλαδή κάτι το οποίο έχει ξαναφορέσει και στο παρελθόν, ήταν ένα στοιχείο που ενθουσίασε περισσότερο τους φανς της. Για την ιστορία, το ίδιο παλτό το είχε φορέσει η Κέιτ Μίντλετον πριν δυο χρόνια, το 2014, όταν είχε επισκεφθεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ τη Νέα Ζηλανδία. Mάλιστα το είχε φορέσει και τότε με τα ίδια παπούτσια και ενδεχομένως και το ίδιο φουστάνι από μέσα... Μόνη διαφορά η καρφίτσα και το καπέλο...

Από την επίσκεψη στη Νέα Ζηλανδία πριν δυο χρόνια:


Από την εμφάνιση της Κυριακής:0 σχόλια