Το come back της Ρούλας Κορομηλά – Ετοιμάζει show υπερθέαμα στο «Ε»


Η Ρούλα Κορομηλά ανήκει πλέον στην οικογένεια του «E». Την ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο παρουσιαστής του «Tv αποκαλυπτικά» Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με το τρέιλερ και το επίσημο δελτίο Τύπου, η «θορυβώδης» και «σαγηνευτική» παρουσιάστρια θα προκαλέσει αίσθηση με ένα show υπερθέαμα που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ από τον Απρίλιο και με «στηλοβάτη» τον Βαγγέλη Περρή, όπως η ίδια τον αποκάλεσε.

Η παρουσιάστρια σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Tv αποκαλυπτικά» δήλωσε:

«Όλα αυτά τα χρόνια που δεν με βλέπατε, δεν καθόμουν με τα χέρια δεμένα. Έκανα επαφές. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε το «Ε» και με πολύ σαφήνεια και ειλικρίνεια μου είπε ότι θα πραγματοποιηθεί το σχέδιό μου, όπως το έχω στο μυαλό μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη και θα δώσω για μια ακόμα φορά τον καλύτερό μου εαυτό» ενώ τόνισε ότι «Για μένα δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά κανάλια. Είναι ουσιαστικό να μιλάς την ίδια γλώσσα με εκείνους που κατευθύνουν τηλεοπτικά κανάλια».

Όσο για το ποιοι θα στελεχώσουν την εκπομπή; Ο Βαγγέλης Περρης, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια «θα ηγείται της ομάδας».

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρούλα Κορομηλά είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον δημοσιογράφο και είχαν υπογράψει από κοινού μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, που πέρασαν στην ιστορία.

Για το show δεν αποκάλυψε σχεδόν τίποτα, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Το μόνο που είπε είναι ότι «Σας διαβεβαιώ ότι θα ψυχαγωγεί και θα συγκινεί. Θα θυμίζει τις καλές τηλεοπτικές στιγμές».
0 σχόλια