Τι υποστήριξε o Πάνος Καλλίτσης στην 4ωρη κατάθεσή του στους αστυνομικούς


Κατάθεση επί τέσσερις ώρες έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Πάνος Καλλίτσης, μία ημέρα μετά την επίθεση δύο αγνώστων, την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ του σπιτιού του με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» αι το peoplegreece.com, ο hair & make up artist είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεφε από το κομμωτήριο στο Παλαιό Ψυχικό στο σπίτι του στο Λυκαβηττό και στόχο είχε να κατευθυνθούν μαζί με τη σύζυγό του στη μητέρα του στο Λουτράκι για να μείνουν και την Κυριακή.

Ήταν γενικότερα υποψιασμένος από όλα όσα συμβαίνουν και γι’ αυτό το λόγο πάντα άνοιγε την πόρτα του γκαράζ ως τη μέση – ίσα ίσα για να περνά το αυτοκίνητό του. Έτσι συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου, όπως τόνισε στους αστυνομικούς. Αφού άνοιξε την πόρτα μέχρι τη μέση και δεν είδε κανέναν, μπήκε με τη σύζυγό του μέσα. Σε εκείνο το σημείο, οι δύο άγνωστοι πέρασαν κάτω από την πόρτα στο ελάχιστο περιθώριο που είχε μείνει ανοιχτή.

Αμέσως, ο Πάνος Καλλίτσης κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου ενώ οι δράστες του έλεγαν να βγει έξω. Ο ίδιος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να πυροβολούν από την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Τότε, ο Πάνος Καλλίτσης βγαίνει έξω και οι δράστες του έδωσαν εντολή να γονατίσει. Τότε και πάλι αρνήθηκε και οι άγνωστοι έπιασαν τη σύζυγό του. Αμέσως, ο κομμωτής του επιτέθηκε εναντίον τους για να την προστατεύσει, παρόλο που είχε δει ότι ο ένας κρατούσε ακόμα και σχοινί στα χέρια του –είχαν σκοπό να τους δέσουν-. Έτσι, τραυματίστηκε με την πρώτη σφαίρα στο θώρακα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:
0 σχόλια