Τι θυμάται η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης


Αστυνομικοί της τροχαίας επισκέφτηκαν την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η οποία εξακολουθεί να ειναι σε κατάσταση σοκ.

Η πρώτη ανατροπή ήρθε, όπως αναφέρει το newsit, όταν η Φρόσω Κυριάκου αποκάλυψε πως εκείνη καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού την ώρα της πρόσκρουσης και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε δημοσιευτεί αρχικά και η οποία τελικά τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη για τα επόμενα δύο 24ωρα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως ούτε εκείνη ούτε και οι υπόλοιποι επιβάτες του τζιπ φορούσαν ζώνες, ενώ φέρεται να δήλωσε πως το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν τη στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μόνο που θυμάται είναι πως έφυγαν από εκεί που ήταν και το αυτοκίνητο άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, η κοπέλα παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον τραυματισμό της και από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη και οι αξιωματικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τη διαδικασία της κατάθεσης.

Αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να επισκεφτεί κλιμάκιο της Τροχαίας και το Σάββατο την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου για μία συμπληρωματική κατάθεση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες όντως το αυτοκίνητο θεωρείται δεδομένο πως κινείτο με μεγάλη ταχύτητα για το συγκεκριμένο σημείο του δρόμο. Σύμφωνα με το bloko.gr η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που οδηγούσαν σε “κόλλημα” του γκαζιού.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται πως είχε μοιραίο ρόλο ήταν η συντήρηση των μπαρών στο πλάι του δρόμου. Το σημείο είναι στη δικαιοδοσία του παλιού αεροδρομίου και όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον υπόλοιπο χώρο κάποια στοιχεία έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.

Έτσι λένε οι ειδικοί και τα σίδερα στο πλάι ήταν παλιά και σκουριασμένα, έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν αλλαχθεί. Αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα όταν το βαρύ όχημα βρήκε πάνω του να κοπούν, να γίνουν κομμάτια και ουσιαστικά να κόψουν το αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον τραγουδιστή.


0 σχόλια