Θετικά τα μηνύματα από τη Βοστώνη για την 28χρονη Ντένια - Τι είδαν οι γιατροί


Τα νέα είναι καλά για την 28χρονη Ντένια Παράσχη, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης... Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανε την περασμένη Τετάρτη, προκάλεσαν χαμόγελα αισιοδοξίας τόσο στην ίδια την Ντένια, όσο και στην οικογένειά της.

Όπως διαβάζουμε στο imerazante, μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον Καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο Καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο. Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί πολύμηνη πρωτοποριακή θεραπεία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στο νοσοκομείο και από τη μέχρι σήμερα εμπειρία έχει απόλυτη επιτυχία όπου εφαρμόστηκε.

Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα.

Στο πλευρό της κοπέλας και της οικογένειάς της εξακολουθούν να βρίσκονται Έλληνες της Αμερικής. Σε καθημερινή βάση κατακλύζουν με τις επισκέψεις τους το νοσοκομείο, ενώ η φιλοξενία που έχουν επιφυλάξει στους δικούς της είναι μοναδική. Από τη στιγμή που τους παρέλαβαν στο αεροδρόμιο μέχρι τώρα δεν έχουν φύγει από το πλευρό τους, τόσο στη διαμονή σε σπίτι των αποδήμων όσο και σε κάθε άλλου είδους διευκόλυνση και παροχή.

Αλλά και η τοπική Εκκλησία της Βοστώνης αποτέλεσε αρωγό και συμπαραστάτη αυτής της προσπάθειας από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την περιπέτεια της υγείας της. Διέθεσε κάθε μέσο που θα μπορούσε να βοηθήσει και διευκολύνει την παραμονή και διαμονή τους εκεί. Μάλιστα τις επόμενες ώρες στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταβεί ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιος προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας της από τους ιατρούς, να συναντηθεί με τους γονείς της και να ευλογήσει την Ντένια.


0 σχόλια