Τα δρομολόγια του... τρόμου στην Πάτρα!

Με την διακριτική παρουσία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ εξακολουθούν να εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, σε Δεμένικ...


Με την διακριτική παρουσία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ εξακολουθούν να εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, σε Δεμένικα και Οβρύα, σύμφωνα με το patranews.

Η αστυνομική "συνοδεία" κρίνεται αναγκαία σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα πρόσφατα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων προς τα οχήματα με κίνδυνο τον τραυματισμό οδηγών και επιβατών.

Στόχος των αυξημένων περιπολιών στις συγκεκριμένες περιοχές μετά από καταγγελίες κατοίκων και επαγγελματιών οδηγών, είναι η αποτροπή επανάληψης των φαινομένων βίας, αλλά και η σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με αυτά.

Οι επιθέσεις σε οχήματα του Αστικού ΚΤΕΛ, το προηγούμενο διάστημα είχαν επεκταθεί και σε άλλα σημεία της Πάτρας, όπως στην οδό Πανεπιστημίου. Μάλιστα είχαν γίνει και συλλήψεις ατόμων.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 5440619374863323022

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item