Συναγερμός στο κέντρο της Μόσχας - Χιλιάδες άνθρωποι στο δρόμο!


Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στη Μόσχα όταν οι αρχές έλαβαν ανώνυμα, απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε πολλά, μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή μέσα, πάνω από 10.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από σούπερ μάρκετ και μεγάλα εμπορικά καταστήματα, όπως το GUM, έναν από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης για τουρίστες που βρίσκεται κοντά στην Κόκκινη Πλατεία και τα mall Gagarinsk και Europark.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχει απειλή για βόμβα και στο κτίριο της Προεδρίας της Κυβερνήσεως, στο οποίο στεγάζονται πολλές από τις υπηρεσίες του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα, αν και όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ, αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι σήμανε συναγερμός και στην Προεδρία της Κυβερνήσεως, στο κέντρο της πόλης.

Πρώτη ενημέρωση 10:36


Συναγερμός επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Μόσχα, όταν οι αρχές έλαβαν ανώνυμα, απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε πολλά, μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης.

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν κεντρικά σημεία της πόλης. Οι περισσότερες απειλές αφορούσαν εμπορικά κέντρα που αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες.


0 σχόλια