Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Θάλειας Παπάζογλου για το οικογενειακό της δράμα


Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου η ηθοποιός Θάλεια Παπάζογλου.

Η ηθοποιός σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση αποκάλυψε το οικογενειακό της δράμα που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τον λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Ήμουν πολύ δεμένη με τους γονείς μου, τους οποίους πήρα στο σπίτι μου για πέντε χρόνια. Τα παράτησα όλα, προσωπικά, θέατρο, τηλεόραση, τους περιέθαλψα όσο μπορούσα, έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά τελικά ''έφυγαν'' και οι δύο μέσα σε μία εβδομάδα. ''Έφυγε'' πρώτα η μαμά μου. Ήταν άρρωστοι και οι δύο. Φαίνεται αγαπιόντουσαν πολύ. Είναι δυόμισι χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει. Μια φίλη γιατρός που με βοήθησε, μου είπε πρέπει να το θέλεις πολύ μέσα σου για να ξαναρχίσεις και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Δεν έχω αδέλφια. Προσπαθώ να είμαι χαρούμενη».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έφτασε τρεις φορές κοντά στον γάμο, αλλά και τις τρεις χώρισε.

«Δεν υπάρχει κανένας στη ζωή μου. Είμαι ένθερμος οπαδός της ελευθερίας. Αν ο άλλος, τον οποίο πιστεύω, του έχω δώσει όλες τις ελευθερίες του κόσμου, φτάνουμε στο γάμο και μου λέει "αγάπη μου, πρέπει από εδώ και πέρα να είσαι έτσι, να κάνεις αυτό, να μην πας εκεί, να μη φορέσεις αυτό, να μην κάνεις εκείνο", λέω ευχαριστώ πάρα πολύ, αντί να κάνουμε τόσα έξοδα στον γάμο, να ταλαιπωρήσουμε τόσους ανθρώπους, χαίρεται»!
0 σχόλια