Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μπάρκουλης - Το ξέσπασμα της συζύγου του


Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή από τη σύζυγό του, Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία δημοσιοποίησε το γεγονός μέσα απ'τα social media.

«Κάναμε εισαγωγή...δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει...έκανε αιμορραγικό επεισόδιο αλλά όχι από το στομάχι....Καλημέρα σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Μαίρη Μπάρκουλη που είναι συνεχώς στο πλευρό του ηθοποιού, έκανε γνωστή στο facebook ολόκληρη την περιπέτεια τους από χθες το βράδυ, όταν δεν έβρισκαν ασθενοφόρο και αντιμετωπίστηκαν με αδιαφορία, όπως σημειώνει, από το νοσοκομείο.

«Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου. O Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστρορραγίας. Όπως ήταν φυσικό πήρα το 166. Δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών. Η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στο Γεννηματά. Μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό. Ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος. Πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια. είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;;;;;;» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη.


0 σχόλια