Στη Βοστώνη η 28χρονη Ντένια Παράσχη - Παντρεύτηκε μέσα στο Ωνάσειο


Η 28χρονη Ντένια Παράσχη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

Μεταφέρθηκε με ειδικά διαμορφωμένο ιδιωτικό αεροσκάφος της Air Ambulance, τύπου liar jet, και το χέρι της κρατάει, πλέον, ο σύζυγός της Σπύρος.

Ο γάμος στο Ωνάσειο

Από παιδιά μαζί, δεν θα μπορούσε να την αφήσει μόνη στο μεγάλο αυτό ταξίδι.

Της ζήτησε να τον παντρευτεί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο Ωνάσειο, εκείνη δέχτηκε, υπέγραψαν ένα σύμφωνο συμβίωσης και συνεχίζουν να ελπίζουν μαζί για το μέλλον.

Ο προσωπικός Γολγοθάς και η οικονομική στήριξη

Ο Γολγοθάς για την οικογένεια Παράσχη ξεκίνησε στο τέλος Ιανουαρίου όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά και έπρεπε με κάθε τρόπο να μεταφερθεί στη Βοστώνη για βιοψία και αντιμετώπιση.

Το οικονομικό βάρος για την οικογένεια δυσβάσταχτο, ωστόσο, από τη στιγμή που η Ντένια πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της, η στήριξη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ήταν τέτοια, που πλέον το κορίτσι μπορεί να ονειρεύεται.

Λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι, ο πατέρας της Ντενιας, μιλάει για σημαντικό ποσό και ευχαριστει, όλους όσοι βοήθησαν την κόρη του.

«Είμαστε τόσο συγκινημένοι όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας.
Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας».

Οι ελπίδες έρχονται από τη Βοστώνη

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, στην αεροδιακομιδή εκτός από τους συγγενείς της, βρίσκονταν δύο ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους μεταφορές.

Στο αεροδρόμιο την περίμενε ασθενοφόρο και γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βοστώνης, όπου την μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό της οικογένειας Παράσχη βρίσκονται οι ομογενείς, οι οποίοι άνοιξαν μια τεράστια, ζεστή αγκαλιά για τη Ντένια.


0 σχόλια