Σοκ στο «Αμαλία Φλέμινγκ»: 35χρονη νοσηλεύτρια έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο προσπαθώντας να μπει στην ΜΕΘ από παράθυρο


Σοκ προκάλεσε στους εργαζόμενους και τους ασθενείς του «Αμαλία Φλέμινγκ», ο θάνατος 35χρονης νοσηλεύτριας, η οποία έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο προσπαθώντας να μπει στην ΜΕΘ από παράθυρο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη αφού η άτυχη Χρύσα Ρόβα βγήκε από την Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου εργαζόταν για να πάρει κάτι και στη συνέχεια να επιστρέψει στο πόστο της.

Η πόρτα πίσω της έκλεισε και κλείδωσε αυτόματα. Καθώς δεν είχε μαζί της το κλειδί για να ανοίξει, προκειμένου να επιστρέψει γρήγορα στους ασθενείς της, η άτυχη γυναίκα ανέβηκε στο περβάζι του τρίτου ορόφου για να επιστρέψει στην πτέρυγα.

Η απόφασή της είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά την μεταφορά της στον Ευαγγελισμό.

Η 35χρονη είχε πρόσφατα παντρευτεί και ολοκληρώσει την μετεκπαίδευσή της για να ενταχθεί στην Μονάδα Εντατικής, ενώ εργαζόταν στο νοσοκομείο εδώ και πολλά χρόνια.


0 σχόλια