Σε δάκρυα ξέσπασε η Σελίν Ντιον στη συναυλία της στο Λας Βέγκας


Δύσκολες ώρες περνάει μετά τον θάνατο του συζύγου της, η γνωστή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν.

Η συναυλία της στο Λας Βέγκας ξεκίνησε με ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην οικογένεια της 47χρονης Ντιόν και μια φωτογραφία του Ανζελίλ και τη φράση της Σελίν Ντιόν: «Κατάλαβα ότι η καριέρα μου ήταν το αριστούργημα του, το τραγούδι του, η συμφωνία του. Η ιδέα του να την αφήσω στη μέση θα τον πλήγωνε πολύ. Συνειδητοποίησα ότι αν μας άφηνε ποτέ, θα έπρεπε να συνεχίσω χωρίς αυτόν, γι' αυτόν»

Όταν εμφανίστηκε στην σκηνή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ δήλωσε πως: «Σε όλη μου τη ζωή, είχα μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, ο οποίος καθόταν εκεί κάθε βράδυ. Όλοι νόμιζαν ότι τον κοιτούσα, αλλά δεν χρειαζόταν να το κάνω αυτό γιατί κάθε φορά που έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα τον Ρενέ στην σκηνή μαζί μου. Είτε καθόταν στην πρώτη σειρά, είτε στο θεωρείο, είτε ήταν στο σπίτι με τα παιδιά, βρισκόταν πάντα πάνω στην σκηνή μαζί μου και τίποτα δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό».

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως: «Ο Ρενέ πάντα φρόντιζε να περιτριγυρίζομαι από τους καλύτερους ανθρώπους. Τον εμπιστευόμουν τόσο πολύ, που στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκε ποτέ να αγχωθώ για το οτιδήποτε. Τώρα, νομίζω πως είναι φυσικό να αμφισβητώ κάθε μου κίνηση. Θα έπρεπε να αφήνω τα παιδιά να παίζουν με αυτά τα παιχνίδια; Είναι αυτό το τραγούδι πολύ αργό ή πολύ γρήγορο; Να μην μιλάω τόσο πολύ;. Είναι εκπληκτικό ότι από τότε που έφυγε από κοντά μου, είναι πιο παρών από ποτέ».

«Ο Ρενέ ήταν ο μόνος άντρας που γνώρισα ποτέ. Πάντα με έκανε να αισθάνομαι σαν να βρισκόμασταν στο πρώτο μας ραντεβού. Ήμασταν σαν ένα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάντα θα είμαστε ένα. Ξέρετε, μπορεί να μην ακούω τη φωνή του, αλλά του μιλάω. Τον σκέφτομαι συνέχεια. Και τώρα αισθάνομαι ότι θα μου έλεγε να σταματήσω να μιλάω και να ξεκινήσω να τραγουδάω» δήλωσε.
0 σχόλια