Ρινόκερος ξεσπά με μανία σε τζιπ με τουρίστες που έκαναν σαφάρι και σκορπά τον τρόμο


Ένα σοκαριστικό γεγονός βίωσαν τουρίστες που έκαναν σαφάρι στο Etosha National Park της Namibia, όταν ένας οργισμένος ρινόκερος επιτέθηκε στο τζιπ τους σκορπώντας τον τρόμο όχι μόνο σε εκείνους που το έζησαν αλλά και σε αυτούς που το παρακολουθούσαν από πιο μακριά.

Στο βίντεο, φαίνεται το ζώο να εντοπίζει από μακριά το διερχόμενο αυτοκίνητο και ξαφνικά να αρχίζει να τρέχει με μανία προς το μέρος του, χτυπώντας το τελικά με μεγάλη δύναμη από το πλάι.

Ο άνθρωπος που τράβηξε την σκηνή κι ο οποίος προπορευόταν μέσα σε άλλο τζιπ λέει πως οι τουρίστες βγήκαν όλοι σώοι και αβλαβείς από το αυτοκίνητο, μετά την επίθεση του ρινόκερου.

"Πιστεύω ο ρινόκερος το εξέλαβε ως απειλή και γι' αυτό επιτέθηκε. Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα αρκετά γιατί θα μπορούσε άνετα να ήταν το δικό μας αυτοκίνητο. Έγινε όλο πολύ ξαφνικά κι απότομα. Μετά πέρασε δίπλα και από εμάς και φύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Ο ξεναγός βέβαια μας είπε πως αυτό είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο" λέει ο 48χρονος μάρτυρας του περιστατικού.0 σχόλια