Πώς συμπεριφέρονται στον πρίγκιπα Τζορτζ στο νηπιαγωγείο δάσκαλοι και συμμαθητές


Στον παιδικό σταθμό εδώ και έξι εβδομάδες, πηγαίνει ο πρίγκιπας Τζορτζ. Ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, μπορεί να είναι πρίγκιπας, αλλά στο μοντεσοριανό σχολείο Westacre του Νόρφολκ αφήνει τον τίτλο έξω από το προαύλιο και είναι απλά ο «Τζορτζ». Έτσι τον φωνάζουν οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοι του, όπως επιβεβαιώνουν βασιλικοί κύκλοι.

«Τζορτζ» γράφει και η ετικέτα στο πανωφόρι του, «Έλα να παίξουμε Τζορτζ», λένε οι συμμαθητές του. «Έλα να ζωγραφίσεις Τζορτζ» τον καλούν οι νηπιαγωγοί του. Ο ίδιος όπως λέγεται είναι ένα παιδί προσαρμοστικό και κοινωνικό στο ιδιωτικό σχολείο, το οποίο κοστίζει, όπως έχει γράψει η εφημερίδα Telegraph, 40 ευρώ την ημέρα.

Παρόλο που είναι νωρίς ο ξανθός μπόμπιρας κάνει… σχέδια για το μέλλον. Η πριγκίπισσα Κέιτ, δηλαδή η μαμά του, αποκάλυψε τους «πιθανούς στόχους» του μικρούλη, ο οποίος έχει ξετρελάνει τους Βρετανούς.

Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ο Τζορτζ;. Πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τα βήματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ-του μπαμπά του- και να φοιτήσει σε σχολή Ικάρων.0 σχόλια