Πόσες σοκολάτες έχουν βάλει στόχο οι "σοκολατορίχτες" του Πατρινού Καρναβαλιού

Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι περιμένουν την στιγμή που το πατρινό καρναβάλι θα γεμίσει με χιλιάδες… σοκολάτες. Οι "σοκολατορίχτες&...


Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι περιμένουν την στιγμή που το πατρινό καρναβάλι θα γεμίσει με χιλιάδες… σοκολάτες. Οι "σοκολατορίχτες" αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πατρινού καρναβαλιού και παρά την κρίση προσπαθούν και φέτος να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Πόσες σοκολάτες θα μοιράσουν φέτος στους καρναβαλιστές;

Το thebest επικοινώνησε με τον πρόεδρο του σωματείου "σοκολατομαχίες" κ. Περικλή Δημητρόπουλο και έμαθε ότι προς το παρόν έχουν συγκεντρωθεί περίπου 22.000 σοκολάτες των 50 γρ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Μέχρι στιγμής, και με την βοήθεια των χορηγών μας, έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε περίπου 22.000 σοκολάτες, Στόχος μας είναι να φτάσουμε τον περσινό αριθμό και τις 60.000 σοκολάτες. Ακόμα είναι αρκετά νωρίς ενώ θα γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό στα μέσα τις επόμενης εβδομάδας".

Όσο για το πόσο έχει επηρεάσει η κρίση τους "σοκολατορίχτες";

«Αρκετά. Φανταστείτε ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαμε στην διάθεση μας περισσότερα άρματα. Τώρα τα πέντε σωματεία μοιράζονται τρια άρματα ενώ και το να συγκεντρώσουμε τις σοκολάτες είναι πολύ πιο δύσκολο».

Κωνσταντίνα Τσίχλα

Related

ΤΟΠΙΚΑ 4442413617174779253

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item