Ποια εταιρία είναι ο «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Παπαστράτος έλαβε τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδφότη» στην Ελλάδα από το Top Employer Institute, όπως αναφέρει το newmoney.

Παράλληλα, η Philip Morris International, μητρική εταιρία της Παπαστράτος, αναγνωρίστηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το Top Employer Institute, «η έρευνά μας έδειξε ότι η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς και συνειδητές προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της».

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον τίτλο του "Κορυφαίου Εργοδότη" που μας απένειμε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο διεθνούς κύρους οργανισμός Top Employer Institute. Είναι μια διάκριση που αναγνωρίζει και επιβραβεύει το εργασιακό μας περιβάλλον. Στην Παπαστράτος, με 85 χρόνια ενεργούς δραστηριότητας, νοιαζόμαστε και εμπνέουμε τους εργαζομένους μας και όλοι μαζί χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για την εταιρία μας και για τον καθένα από εμάς. Παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, να εστιάζουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, να αναγνωρίζουμε και να ανταμείβουμε την αριστεία, να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης.0 σχόλια