Ο συζυγοκτόνος μιλά μέσα από τη φυλακή: "Η σχέση μου με τα πεθερικά μου δεν ήταν ποτέ καλή"


«Η σχέση μου με τα πεθερικά μου δεν ήταν ποτέ καλή. Δεν με ήθελαν επειδή είμαι από την Αλβανία. Από την αρχή δεν είχαμε καλή σχέση» είπε ο 33χρονος συζυγοκτόνος Λέσι, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε.

«Εγώ όμως έλεγα ότι από τη στιγμή που η γυναίκα μου είναι δίπλα μου, δεν με νοιάζει για αυτούς» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την απόφαση της Λέλας να πάρουν διαζύγιο τόνισε: «Δεν είχα κάνει κάτι για να θέλει να χωρίσουμε. Ήταν ξαφνικό. Το καλοκαίρι μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Μετά έφυγα για λίγο καιρό στο εξωτερικό. Γύρισα πίσω και πάλευα για να μπορέσω να δω τα παιδιά μου, για να έχω μία επικοινωνία μαζί τους. Επί έξι μήνες δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Κοιμόμουν μόνο 2-3 ώρες. Πόσο να αντέξει το μυαλό; Δεν είχα δίπλα μου τα παιδιά μου. Όλα άλλαξαν απότομα».

Ο συζυγοκτόνος περιέγραψε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν σκοτώσει την άτυχη Λέλα: «Πήγα τον Φοίβο στην μητέρα του για να πάνε στα Θεοφάνεια. Είχαμε συμφωνήσει να μου τον φέρει πίσω το βράδυ. Περίμενα όλη μέρα να μου τον φέρει. Περίμενα επί ώρες να δω τον μικρό και έπινα. Δεν ήθελε να μου φέρει τον Φοίβο. Μου είπε ότι θα έβρισκε τους καλύτερους δικηγόρους και ότι δεν θα έβλεπα ξανά το παιδί».

«Άμα δεν μου έλεγε τίποτα, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Από κει και πέρα δεν θυμάμαι τι συνέβη. Όταν με κατηγόρησαν για φόνο, δεν το πίστευα» πρόσθεσε.

Όσο για τη σχέση του με τον μεγάλο του γιο, είπε: «Τον έπαιρνα κάθε μέρα από το σχολείο. Μία μέρα ξαφνικά δεν ήθελε ούτε να με δει, ούτε να μου μιλήσει».
0 σχόλια