Ο Νίκος Αποστολόπουλος ξέσπασε on air κατά της Δούκισσας Νομικού: "Κάνεις την κουκλίτσα και τη Barbie! Χάλια μαύρα και τα δύο"!

Ο Νίκος Αποστολόπουλος ξεσπάθωσε on air στο πλατό του Όλα Πρώτη φορά, κατά της Δούκισσας Νομικού. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφερόμενος σε...


Ο Νίκος Αποστολόπουλος ξεσπάθωσε on air στο πλατό του Όλα Πρώτη φορά, κατά της Δούκισσας Νομικού.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφερόμενος σε προηγούμενες δηλώσεις του για το μοντέλο, είπε: «Σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνη για να στεναχωρηθείς από αυτά που είπα. Έχεις εγκλωβιστεί σε μία εικόνα την οποία σου έχουν χτίσει τα κανάλια, να κάνεις την κουκλίτσα και τη Barbie. Εγώ δεν σε θεωρώ Βarbie. Δεν είσαι μια κοπέλα από αυτές που μπορεί να έχει εδώ πέρα ο Θέμος να ανεβαίνουν πάνω να χορεύουν. Σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνη. Σε έχει πάρει για κάτι παραπάνω, δεν σε έχει πάρει για να είσαι μαϊντανός. Θέλω να απεγκλοβιστείς. Σε βλέπω εγκλωβισμένη, αυτή την εικόνα έχεις υιοθετήσει. Στις ταινίες που γύρισες πάλι έκανες την κουκλίτσα. Τα είδα όλα, χάλια μαύρα και τα δύο!»

«Κάτι που σας άρεσε; Έναν καλό λόγο;», τον ρώτησε η Δούκισσα Νομικού δείχνοντας εν μέρει την ενόχλησή της. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε: «Εμένα μου αρέσει που είσαι όμορφη καλό παιδί. Θέλω λίγο να τσαλακωθείς. Επειδή έχεις και τα πτυχία σου σε θέλω επιτέλους να πεις κάτι!».
Related

#XESPAO 8764458204031319355

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item