Ο Κύπριος ιδιοκτήτης της Easyjet άνοιξε supermarket πιο φθηνό κι απ' τα Lidl: Ό,τι πάρεις 0,32 ευρώ


Ένα νέο κατάστημα τροφίμων λειτουργεί από την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Park Royal West, στο βόρειο Λονδίνο. Το εγχείρημα, που ανήκει στον κυπριακής καταγωγής επιχειρηματία και ιδρυτή της γνωστής αεροπορικής εταιρείας Easyjet, Στέλιο Χατζηιωάννου, ονομάζεται easyFoodstore και τα προϊόντα του πωλούνται μόνο έναντι μηδαμινού ποσού.

Όπλο του και αυτή την φορά, οι πολύ χαμηλές τιμές που διασφαλίζει αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό από το κατάστημα του.

Το κατάστημα που αρχικά διαθέτει 76 προϊόντα προς πώληση έχει ορίσει την απίστευτη τιμή των 25p (32 σεντς του ευρώ) για κάθε προϊόν.

Ο Χατζηιωάννου είχε εδώ και καιρό αποκαλύψει την πρόθεση του να δημιουργήσει μια αλυσίδα καταστημάτων λιανικής τροφίμων χαμηλού κόστους, αλλά τα σχέδια του είχαν αναβληθεί για κάποιο διάστημα μετά και την απόρριψη της αίτησης του από την αρμόδια πολεοδομία για την δημιουργία ενός αντίστοιχου σημείου πώλησης στο Κρόυντον, περιοχή της Βρετανικής πρωτεύουσας.

«Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για την πώληση προϊόντων στους λιγότερο ευκατάστατους. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μου από την δωρεάν διανομή τροφίμων σε Ελλάδα και Κύπρο, αυτή είναι η πιο εμπορική προσπάθεια για την πώληση βασικών προϊόντων με μόλις 25 σεντς ανά τεμάχιο» δήλωσε ο κ. Χατζηιωάννου.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, ο διάκοσμος είναι απολύτως λιτός και τα προϊόντα δεν προέρχονται από τις ακριβές μάρκες της αγοράς. Ο ίδιος ο Χατζηιωάννου έχει δηλώσει ότι η αλυσίδα του θα καλύψει ένα κενό που έχει εντοπίσει στην αγορά και βρίσκεται ακριβώς κάτω από καταστήματα όπως τα Lidl.0 σχόλια