Ο Κοντογιαννίδης ξεσπά κατά Ρήγα - Ανδρίτσου: Μου αφαιρούσαν σκηνές!


Τον Παύλο Κοντογιαννίδη φιλοξένησε αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός μίλησε...

Για την Μαρία Ρεπούση και τον Νίκο Φίλη:

«Η Ρεπούση έφυγε από την ενός λεπτού σιγή για τους Ποντίους που έγινε στη Βουλή. Τι είναι; Υπεράνω; Θεωρώ ότι είναι μίζερα άτομα αυτά. Όπως και ο Φίλης και όλοι αυτοί».

Για το γεγονός ότι έμεινε εκτός Βουλής:

«Στεναχωρέθηκα που έμεινα εκτός Βουλής με 16.000 σταυρούς. Είναι όλο αυτό το αντιδημοκρατικό σύστημα. Το Σύνταγμα θα λειτουργήσει πάλι τόσο δημοκρατικά που ο αρχηγός θα αποφασίσει ποιοι θα είναι στη λίστα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι καραγκιοζιλίκι. Στα αστικά, μικροαστικά κόμματα η δημοκρατία αρχίζει και τελειώνει στον Πρόεδρο. Γλύφεις τον Πρόεδρο; Πας μπροστά. Δεν γλύφεις τον Πρόεδρο; Τελείωσες».

Για τη σειρά «Τρίχες»:

«Στις «Τρίχες» κουτσούρευαν τις σκηνές μου ή τις αφαιρούσαν τελείως. Άλλο να διαβάζεις το σενάριο 50 σελίδες και να βλέπεις ότι στις 48 μιλάει η Ανδρίτσου και άλλο να το βλέπεις να παίζεται. Με έπαιρναν φίλοι και μου έλεγαν "θα σπάσω την τηλεόραση, τσιρίζουν όλοι". Σα να πνίγουν κοτόπουλα! Πήγα μια μέρα, έκανα δύο σκηνές και λέω "φεύγω, πάω στον Βαρνάβα έχω ένα χωράφι". Μου λέει η Βασιλική Ανδρίτσου "α ρε τυχερέ Παύλο εσύ πας τώρα πάνω στο βουνό". Λέω "κι εσύ μπορούσες να το κάνεις, αλλά εσύ μίλαγες άλλες 39 σελίδες στο επεισόδιο"! Και μου λέει "τι να κάνω; πες στο αγόρι με τα μαύρα". Το αγόρι με τα μαύρα ήταν ο Αλέξανδρος ο γλυκός μου. Αλλά το αγόρι με τα μαύρα έγραφε για την κοπέλα τη μαυριδερή. Έτσι καταστράφηκε και ο ένας και ο άλλος»!

Δείτε το βίντεο του zappit:
0 σχόλια