Νεκρός στο σπίτι του γνωστός έμπορος της Πάτρας - Ερευνώνται τα αίτια θανάτου


Τη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Νίκου Δημητριόγλου. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Πάτρα και κυρίως μεταξύ του αθλητικού κόσμου.

Ο 60χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί, γεγονός που είχε αναστατώσει τους συγγενείς και τους συνεργάτες του. Δυστυχώς όταν ο κλειδαράς άνοιξε το σπίτι του στην οδό Κανελλοπούλου της Πάτρας επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους τους.

Ο 60χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Τα αίτια του θανάτου του ερευνώνται από την ιατροδικαστική υπηρεσία και τις αρχές.

Ο 60χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός εξαιτίας της επαγγελματικής του δραστηριότητας στην τοπική κοινωνία, αφού διατηρούσε το κατάστημα αθλητικών ειδών SOHO Outlet στη συμβολή της Παπαναστασίου με την Ευβοίας.

Είναι γνωστό, ότι στάθηκε αρωγός σε κάθε αίτημα ερασιτεχνικού σωματείου για ρουχισμό και υπόδηση, από το αθλητικό κατάστημα που διατηρούσε εν ζωή στα Ζαρουχλέικα.

Είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ Πατρών την δεκαετία του 1980, αφήνοντας μάλιστα καλό όνομα για τις επιδόσεις του.

Οι συμπαίκτες του και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης, όμως, τον θυμούνται με ιδιαίτερη αγάπη για το ήθος του και τη διάθεσή προσφοράς του προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, από τα σπλάχνα του οποίου προερχόταν.

Ο Νίκος Δημητριόγλου γεννήθηκε το 1955 στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν πατέρας ενός αγοριού.0 σχόλια