Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια νεαρής γυναίκας - Οι γονείς της δωρίζουν τα όργανά της

Μεγαλείο ψυχής από συγγενείς Πυργιώτισσας που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου εδώ και λίγες μέρες, σύμφωνα με το iliaoikonomi...


Μεγαλείο ψυχής από συγγενείς Πυργιώτισσας που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου εδώ και λίγες μέρες, σύμφωνα με το iliaoikonomia.

Η κοπέλα υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία πριν λίγες μέρες με συνέπεια να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και έπειτα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Η κατάστασή της ήταν σοβαρή όλες τις ημέρες που νοσηλευόταν και παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να βελτιωθεί.

Δυστυχώς, όπως ανέφεραν οι γιατροί, η κατάσταση της κόρης γνωστού επιχειρηματία του Πύργου δεν μπορούσε να ανατραπεί και οι γονείς της πήραν την μεγάλη απόφαση να δωρίσουν όργανά της σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και δίνουν ελπίδα σε συνανθρώπους μας για τους οποίους η δωρεά οργάνων και ιστών είναι μονόδρομος ζωής.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 1867784952588810753

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item