Κρίσιμη κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ με τον Παντελίδη


Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη καθώς πέντε ημέρες μετά την εισαγωγή της στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» παρουσίασε επιπλοκές, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στους γιατρούς όσο και στο οικείο της περιβάλλον.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η 30χρονη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης 18/2/2016, καρφώθηκε στις μπάρες της οδού Ιασωνίδου κοντά στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, παρασέρνοντας στον θάνατο τον 33χρονο λαικό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο.

Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της ήταν κρίσιμη παρέμενε σταθερή και όπως είχαν αναφέρει άτομα από το περιβάλλον της Μίνας Αρναούτη στο protothema.gr μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα υπήρχε μια νότα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της. Ωστόσο στη συνέχεια η κοπέλα που καθόταν στα πίσω καθίσματα του τζιπ, παρουσίασε επιπλοκές, ανεβάζοντας υψηλό πυρετό γεγονός που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.


0 σχόλια