Κοτόπουλο alfredo με φετουτσίνι της Martha Stewart


Αυτό το κλασικό ιταλικό πιάτο περιλαμβάνει φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα, και είναι γρήγορο και εύκολο. Παραλλαγές του πιάτου μπορεί να περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή γαρίδες. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, με τρία απλά βήματα θα έχετε ένα πλούσιο δείπνο στο τραπέζι σε χρόνο μηδέν!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


  • 1 κιλό κοτόπουλο
  • χοντρό αλάτι
  • άσπρο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
  • 3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα, συν περισσότερο για το σερβίρισμα
  • 1 κιλό ζυμαρικά φετουτσίνι 


ΟΔΗΓΙΕΣ


  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες. Προσθέστε αλάτι και λευκό πιπέρι και σοτάρετε στο βούτυρο. 
  • Εν τω μεταξύ, σε μια ξεχωριστή κατσαρόλα, σιγοβράστε τις σκελίδες σκόρδο στην κρέμα για 10 λεπτά.
  • Ρίχνουμε την κρέμα στο τηγάνι με το κοτόπουλο, αφαιρώντας τις σκελίδες σκόρδου. Ανακατέψτε την παρμεζάνα. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

  • Ρίξτε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και σερβίρετε με επιπλέον παρμεζάνα.



0 σχόλια