Κλασική μουσική από σήμερα σε όλους τους σταθμούς του Μετρό

Από σήμερα, όλοι οι σταθμοί των γραμμών 1, 2 και 3 του Μετρό θα παίζουν κλασική μουσική. Όπως αναφέρει η lifo, ηδη από τα μεγάφωνα τ...


Από σήμερα, όλοι οι σταθμοί των γραμμών 1, 2 και 3 του Μετρό θα παίζουν κλασική μουσική.

Όπως αναφέρει η lifo, ηδη από τα μεγάφωνα των σταθμών μεταδίδονται περισσότερα από 580 έργα μεγάλων συνθετών, μεταξύ των οποίων οι Vivaldi, Chopin, Bach, Mozart, Beethoven και Liszt, ενώ σύντομα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με συνθέσεις και άλλων κλασικών δημιουργών.

Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια της ΣΤΑΣΥ να μετατραπούν οι σταθμοί του δικτύου της σε «σκηνές» τέχνης και πολιτισμού, τρία μουσικά σύνολα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα δώσουν τις επόμενες ημέρες ισάριθμες συναυλίες σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό.

Ειδικότερα, μεθαύριο Σάββατο, στη μια το μεσημέρι, στο σταθμό «Ομόνοια» θα δώσει συναυλία το Metallon - Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών. Θα ακολουθήσουν το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών, το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 13:00 στον σταθμό «Πειραιάς» και το Τρίο εγχόρδων με φλάουτο το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 13:00, στον σταθμό «Σύνταγμα».


Related

ΕΛΛΑΔΑ 6198708199606836712

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item