Κάτια Νικολαΐδου: «Ο άντρας μου έφυγε όταν έμαθε ότι είχα καρκίνο»


Για την ιδιαίτερα σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και για την απόφασή του συζύγου της, Οδυσσέα Σταμούλη να μην της σταθεί, μίλησε σε συνέντευξή της η Κάτια Νικολαϊδου.

Η ηθοποιός όταν συμμετείχε στη σειρά «θα σε δω στο πλοίο» διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο οποίος όμως είχε κάνει μετάσταση στο κεφάλι και στο μυελό και βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο. Ωστόσο δεν φοβήθηκε να μιλήσει για την περιπέτειά της από την πρώτη στιγμή τόσο στους δικούς της ανθρώπους όσο και δημόσια.

«Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα και το είπα. Κυκλοφορούσα φαλακρή!», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Αργά και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός είχε προσβληθεί από τον καρκίνο στους λεμφαδένες και είχε κάνει μετάσταση στο λαιμό και στο κεφάλι, ήταν στο τελευταίο στάδιο, όπως αποκάλυψε.

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο! Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό!», είπε για ακόμη μια φορά η Κάτια Νικολαΐδου.

Κι ενώ ακούγοντας όλα τα παραπάνω σκέφτεται κάποιος πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσει την οδυνηρή αυτή η κατάσταση τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της άνθρωποι ακόμη μια εξομολόγηση της ηθοποιού έρχεται για να σοκάρει.

Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη ο οποίος δεν άντεξε την ασθένεια και τα προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι και στη σύζυγό του και την εγκατέλειψε. «Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει, μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια… σε ανθρώπινο επίπεδο», εξομολογήθηκε.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και σίγουρα αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν στη ζωή.
0 σχόλια