Ήπια κυκλοφορία στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα - Τι σχεδιάζει ο Δήμος

Την εκπόνηση μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη μετατροπή της οδού Μαιζώνος σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας αναθέτει ο Δήμος Πατρέων, ώστ...


Την εκπόνηση μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη μετατροπή της οδού Μαιζώνος σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας αναθέτει ο Δήμος Πατρέων, ώστε να προετοιμαστεί για παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης, μετά την ολοκλήρωση της διάνοιξης της Κανακάρη και της κατασκευής της μίνι περιμετρικής, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοποννησο.

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Παύλος Στάμος εισηγήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο τη μετατροπή της Μαιζώνος σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας. και φαίνεται πως το σενάριο της πεζοδρόμησης απομακρύνεται.

Σύμφωνα με τα σχέδια του Δήμου , η Μαιζώνος μεταξύ Αράτου και Γούναρη θα περιλαμβάνει μία λωρίδα κυκλοφορίας για λεωφορεία δίκυκλα και ταξί και θα αποκλείεται από αυτή η διέλευση ΙΧ και μίας διπλής κυκλοφορίας λωρίδα για ποδήλατα.

Ο σχεδιασμός συνδέεται με τη διάνοιξη της οδού Κανακάρη, η οποία θα μετατραπεί σε βασική οδική έξοδο της Πάτρας και η Κορίνθου θα αντιδρομηθεί και θα αποτελεί την είσοδο στην πόλη.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 7821948043132751584

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item