Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση


H Τζούλια Αλεξανδράτου, μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, κάνει τηλεοπτικό comeback και θα φιλοξενηθεί σε πολύ γνωστή εκπομπή του Αντ1 για να μιλήσει για πρώτη φορά για το περιβόητο sex tape.

Ποια είναι αυτή η εκπομπή που θα εμφανιστεί και αναμένεται να σπάσει τα… μηχανάκια της τηλεθέασης;

Όπως έγινε γνωστό, το πρώην μοντέλο θα καθίσει απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Η τηλεοπτική είδηση επιβεβαιώθηκε μέσα από την εκπομπή «Σπάτα live».

Όπως αναφέρει το peoplegreece.com, εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha, χωρίς όμως να ξέρουμε μέχρι στιγμής τα δυνατά χαρτιά του πρώην εκδότη –είχε ακουστεί το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρώτου καλεσμένου.

Σίγουρα η τηλεοπτική επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ για τις μαύρες σελίδες του παρελθόντος.

Τα τελευταία τρία χρόνια, όπως γνωρίζετε, η ίδια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και ζει στην Ελβετία, μαζί με το σύζυγό της, Christian Karpozilos.

Έχει αλλάξει πια το όνομά της, συστήνεται ως Ιουλία Καρπoζήλου –αυτό είναι και το προφίλ της στο facebook- και εργάζεται επιλεκτικά ως μοντέλο.


0 σχόλια