Η στιγμή που φτάνει η σορός του Παντελή Παντελίδη στην εκκλησία - Σε λευκό φέρετρο η σορός του 32χρονου τραγουδιστή - Ντυμένος με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού


Πλήθος κόσμου από νωρίς βρίσκεται στον Ι.Ν του Αγίου Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας όπου μεταφέρθηκε η σορός του Παντελή Παντελίδη λίγο μετά τις 10 το πρωί για να τεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα.

Ο κόσμος θέλοντας να δείξει την αγάπη του στον τραγουδιστή και βρίσκεται εκεί για να αφήσει ένα λουλούδι ξέσπασε σε χειροκροτήματα καθώς έφτανε στην εκκλησία η σορός του τραγουδιστή, την οποία συνόδευαν οι μουσικοί του και η φιλαρμονική.

Στην συνέχεια θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ για τις 15:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η κηδεία του...Η γαλανόλευκη θα σκεπάσει το φέρετρο του Παντελή Παντελίδη στην κηδεία του. Αυτό θα γίνει ως ένδειξη τιμής για τις υπηρεσίες του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με τις παραδόσεις του Πολεμικού Ναυτικού, τιμητικό άγημα από τους συμμαθητές του στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥΝ θα παρίσταται προκειμένου να σηκώσει στα χέρια του το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.0 σχόλια