Η σπαζοκεφαλιά του Νational Geographic που δυσκολεύει περισσότερο τους ενήλικες, παρά τα παιδιά

Ο γρίφος του National Geographic είναι μια κοινή σπαζοκεφαλιά που όμως αποκαλύπτει πολλά για τις δεξιότητες των μαθητών, καθώς τα παιδιά φα...


Ο γρίφος του National Geographic είναι μια κοινή σπαζοκεφαλιά που όμως αποκαλύπτει πολλά για τις δεξιότητες των μαθητών, καθώς τα παιδιά φαίνεται πως τελικά ήταν σε θέση να βρουν τη λύση στη στιγμή. Ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και με τους ενήλικες.

Η φωτογραφία δείχνει ένα κίτρινο λεωφορείο με ίδια παράθυρα και δεν δίνει καμία ένδειξη ως προς το ποια είναι το μπροστινό ή το πίσω μέρος. Αυτό που καλείστε να βρείτε είναι προς ποια κατεύθυνση κινείται το λεωφορείο...Αν χρειάζεστε βοήθεια, τότε απλά σας λέμε πως αν το όχημα είναι στην Αγγλία, τότε κινείται προς τα δεξιά.Ωστόσο στην Ελλάδα η σωστά απάντηση είναι προς τα αριστερά.

Το κλειδί για τη λύση είναι οι πόρτες εισόδου επιβατών που δεν φαίνονται και η πλευρά της θέσης του οδηγού σε κάθε χώρα.


Related

XESPAO...SERFΑΡΟΝΤΑΣ 620791269469170233

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item