Η πρόγνωση καιρού έως την Τσικνοπέμπτη


Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση του καιρού έως και την Πέμπτη 3 Μαρτίου (Τσικνοπέμπτη).

Κυριακή 28-02-2016
καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών στην κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 ενισχυόμενοι στα 7 και βαθμιαία στο Ιόνιο στα 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο, κυρίως στα νότια.

Δευτέρα 29-02-2016
καιρός: λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Πιθανότητα καταιγίδας το βράδυ στα βορειοδυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα πελάγη 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τρίτη 01-03-2016
καιρός: λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Άνεμοι: στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 02-03-2016
καιρός: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση.

Πέμπτη 03-03-2016
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


0 σχόλια