Η πικρία του Κωστόπουλου: «Χάρηκαν πολύ που έχασα τα σπίτια μου»


Για το τι τον έχει πληγώσει περισσότερο τα τελευταία πέντε χρόνια μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Ότι ενώ όλοι τους ήξεραν πως είχα βάλει στην εταιρεία μου ακόμα και τα τελευταία μου χρήματα, έλεγαν ότι τα κονόμησα κιόλας και έβαλα λεφτά στη άκρη. Μπορώ να πυροβολήσω άνθρωπο όταν το ακούω αυτό. Γιατί υπάρχουν ένα σωρό χαρτιά που αποδεικνύουν το αντίθετο», είπε στο οκ ο ίδιος.

Νομίζω ότι αυτοί ανακουφίστηκαν λίγο όταν έχασες και τα δυο σου σπίτια.

«Χάρηκαν πολύ που τα έχασα. Δεν καταλαβαίνω όμως ότι το σπίτι σου, φθηνό ή ακριβό, κουβαλά τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου, τις χάρες, λύπες, τις γεννήσει των παιδιών σου. Κλάματα γέλια. Αυτό είναι ένα σπίτι. Δεν είναι οι τοίχοι κ πισίνες - στο φινάλε δούλεψες για να τα χτίσεις, δεν τα έκλεψες. Γι αυτό η λέξη «φθόνος» είναι καθαρά ελληνική και δεν μεταφράζεται ακριβώς σε μια άλλη γλώσσα. Να θέλει ο άλλος την καταστροφή σου, να μην υπάρχεις. Τους πείραζε η μάπα μου και το πώς ζούσα».

Πώς σου φαίνεται ότι μέσα στο lifestyle που παραπαίει υπάρχει μια Μενεγάκη που παραμένει στον αφρό;

«Θες να κάνουμε τώρα κοινωνιολογική ανάλυση στο φαινόμενο «Μενεγάκη»»;

Μα δεν είναι φαινόμενο;

«Όπως είναι η Όπρα στην Αμερική. Η Ελένη προφανώς κατάφερε να αγγίξει μια χορδή στο κοινό που δεν είχε αγγίξει καμία άλλη. Παραμένει πολύ ωραία γυναίκα, είναι πολύ απλή, κουλαριστή, δεν την ψώνισε ποτέ τηλεοπτικά, βγαίνει ακόμα σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας όχι τη Μαρία Αντουανέτα. Ξεχνιέται, παίζει, γελάει, είναι η πιο φυσική παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης».


0 σχόλια