Η Ντένια ξεκίνησε τις θεραπείες - Η ικανοποίηση των γιατρών και το αισιόδοξο μήνυμα της 28χρονης Ζακυνθινιάς


Οι μέρες περνούν και η ζωή της Ντένιας και της οικογένειάς της βρίσκουν σιγά – σιγά τους ρυθμούς τους στην πολύβουη καθημερινότητα και κινητικότητα της Βοστώνης, σύμφωνα με το imerazante.

Η θεραπευτική αγωγή έχει ξεκινήσει και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία.

Ωστόσο θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον χρονικό διάστημα ενάμιση μηνός ώστε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις που θα δείξουν με ακρίβεια το βαθμό ανταπόκρισης, παρόλο που από τη μέχρι σήμερα εμπειρία έχει καταγραφεί επιτυχία όπου εφαρμόστηκε.

Η ίδια, όμως, έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό και τους γονείς της χαμογελά ξανά, συνεχίσει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της μετά από ένα χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής.

Θετικά τα μηνύματα από τη Βοστώνη για την 28χρονη Ντένια- Τι είδαν οι γιατροί στη Ζακυνθινιά που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου

Στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της εξακολουθούν να βρίσκονται ομογενείς .

Σε καθημερινή βάση κατακλύζουν με τις επισκέψεις τους το νοσοκομείο, ενώ η φιλοξενία που έχουν επιφυλάξει στους δικούς της είναι μοναδική.

Πέραν των άλλων θα πρέπει να επισημανθεί και η συμβολή της εκεί τοπικής εκκλησίας που στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης.

Ωστόσο, σε εκκρεμότητα παραμένει η επίσκεψη του γνωστού για τις ευαισθησίες του Μητροπολίτης Βοστώνης κ.κ. Μεθοδίου.

Είχε εκφράσει την επιθυμία να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί από τους ιατρούς για την πορεία της υγείας της.

Ακολούθως να συναντηθεί με τους γονείς της και την Ντένια για την οποία προσεύχεται σε κάθε λειτουργία.

Επικοινώνησε, όμως με τον πατέρα της διότι έκτακτοι λόγοι τον ανάγκασαν να ταξιδέψει υποσχόμενος να τους συναντήσει μόλις επιστρέψει.


0 σχόλια