Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεσπά για την αποφυλάκιση Ρουπακιά


Οργισμένη είναι η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία μίλησε στο Mega μία ημέρα μετά την είδηση της αποφυλάκισης του δολοφόνου του παιδιού της, Γιώργου Ρουπακιά. Σύμφωνα με τη lifo, η ίδια δηλώνει πως νιώθει προδομένη γιατί επί 2,5 χρόνια δικαστές και πολιτικοί δεν κατάφεραν να αποδώσουν δικαιοσύνη για τη στυγερή δολοφονία.

"Κανείς δεν περίμενε ότι θα πέρναγαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε όλοι εμείς εκεί 30 μήνες.

Πώς αντέχουμε και πόσο ακόμα θα μας πάρει αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποια στιγμή να σκύψουν το κεφάλι και να το δουν με σοβαρότητα.

Να την δουν ότι είναι μία δίκη του αιώνα. Ότι δεν είναι μία απλή δίκη. Ο ίδιος είναι κατ' ομολογία δολοφόνος.

Για ποιο λόγο βγαίνει, δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους. Πώς εδραιώθηκαν αυτοί οι νόμοι και υπάρχουν; Όταν είναι κατ' ομολογία δολοφόνος και θα βγει σε λίγο, για ποιο λόγο να βγει", λέει η Μάγδα Φύσσα.

Επιπλέον ζητάει με επιτακτικό τρόπο να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη και αναφέρει χαρακτηριστικά

"Να σκύψουν το κεφάλι τους, απλά να δούνε, οι αρμόδιοι αυτοί που έχουν σχέση με αυτά, ποιοι είναι, πάνω απ' όλα αυτό, να δώσουν άδειες, να μπορεί να συνεχιστεί η δίκη, δεν γίνεται να παραμείνει έτσι αυτό.

Πρέπει να συνεχιστεί, τουλάχιστον τώρα, να κάνουν κάτι, δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, αλλά θα έπρεπε να το δουν λίγο διαφορετικά", τονίζει.
0 σχόλια